Συστήματα Συναγερμού – Πυρασφάλειας

Από τη Μελέτη και την Εγκατάσταση, έως την Συντήρηση

Η Ασφάλεια σας είναι σε καλά χέρια..

“Κάποτε κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές”. Πλέον χρειαζόμαστε εξελιγμένα και έξυπνα Συστήματα Ασφάλειας και Συναγερμούς. Τελικά το να κοιμηθείτε ξανά με τις πόρτες ανοιχτές δε μοιάζει τόσο ανέφικτο!

Συναγερμοί και Πυρασφάλεια

Μελέτη – Εγκατάσταση – Συντήρηση

Ένα σύστημα ασφαλείας για να είναι αποτελεσματικό στο έπακρο των δυνατοτήτων του, πρέπει να πληρεί κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Η ακριβής μελέτη του χώρου, η χρήση πιστοποιημένων υλικών με τις κατάλληλες προδιαγραφές και ο σωστός τρόπος τοποθέτησης, αποτελούν τα συστατικά ενός συστήματος ασφαλείας, με εγγύηση άρτιας λειτουργίας.

Στη Safecom εξελισσόμαστε μαζί με την τεχνολογία, και αυτό είναι το στοίχημα που ανανεώνουμε κάθε χρόνο.

Κάμερες Ασφαλείας- Κλειστά Κυκλώματα CCTV

Η ανάγκη να προστατεύουμε-ελέγχουμε τους χώρους μας, ακόμα και όταν δεν είμαστε εκεί, ολοένα μεγαλώνει. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας, εκτός από σύστημα συναγερμού, περιλαμβάνει και τοποθέτηση καμερών ασφαλείας.

Μπορείτε να ελέγχετε τους χώρους σας από ένα μόνιτορ (με ή χωρίς καταγραφικό μηχάνημα) ή ακόμα, με μια απλή εφαρμογή στο κινητό σας, να ΄΄βρεθείτε΄΄ στο σπίτι σας ή στην επιχείρησή σας και να ελέγξετε οπτικοακουστικά τον χώρο, έχοντας πλήρη χειρισμό από την συσκευή σας.

Αυτόματο κλείδωμα – Access control

Στα πλαίσια της διασφάλισης της προστασίας των ιδιωτικών μας χώρων, εντάσσεται και η τοποθέτηση συστήματος αυτόματου κλειδώματος πόρτας- ελέγχου πρόσβασης (access control).

Οι απλές μηχανικές κλειδαριές , αποτελούν πλέον αναξιόπιστο σύστημα ασφάλειας, καθώς είναι εύκολο να παραβιαστούν και η απώλεια ή η κλοπή/αντιγραφή των κλειδιών τους, είναι ένα φαινόμενο που συναντάται συχνά. Το σύστημα ελέγχου πρόσβασης, έχοντας πλήρη αντιβανδαλιστικό χαρακτήρα, αντικαθιστά τα κλειδιά με ηλεκτρονικές κάρτες, οι οποίες μπορούν να ακυρωθούν στο λεπτό, ακόμα και από εσάς τους ίδιους.

Με το σύστημα ελέγχου πρόσβασης τοποθετημένο στον χώρο σας, έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε πλήρως την ροή και την πρόσβαση στις εισόδους και εξόδους της οικία σας, της επιχείρησή σας ή ακόμα και σε έναν συγκεκριμένο δωμάτιο ή χώρο.

Θυροτηλεοράσεις – Θυροτηλέφωνα

Συνδυάζοντας ασφάλεια και καλαισθησία, μπορούμε να ελέγχουμε οπτικά και ακουστικά τον χώρο της εισόδου της ιδιοκτησία μας.

Η συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρείες στον χώρο, πιστοποιεί το καλύτερο αποτέλεσμα, για την ασφάλειά σας αλλά και την ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων.